Нова временна организация на движението при строителството на метрото в ж.к. "Левски Г"

Нова временна организация на движението при строителството на метрото в ж.к. "Левски Г"

Нова временна организация на движението при строителството на метрото в ж.к. "Левски Г"

С цел ускоряване на строителните дейности и гарантиране на безопасността на жителите, от понеделник, 8 юли, влиза в сила нова организация на движението в ж.к. "Левски Г". Това включва пълно затваряне на тунела под бул. "Владимир Вазов" за движение на автомобили и пешеходци.

Промяната е част от Етап 11 на изграждането на метрото в последния участък и има за цел да приключи преди началото на учебната година. Това ще позволи на жителите на квартала да се възползват от по-добра транспортна инфраструктура и по-лесен достъп до основните артерии на града.

Плановете включват завършване на участъка при кръстовището между бул. "Владимир Вазов" и ул. "Поп Груйо", което ще осигури нормален достъп до квартала от есента. В същото време, се полагат усилия за минимизиране на неудобствата за жителите и осигуряване на безопасност по време на строителството.

Молим жителите на района да обърнат внимание на новите пътни знаци в първите дни на новата организация и да ни сигнализират при всякакви проблеми или нередности. Вашите сигнали ще помогнат за подобряване на координацията и бързото отстраняване на възникналите затруднения. Благодарим за вашето разбиране и търпение в този период на подобрения.

Организация

Настоящата информация е изпратена на електронните пощи на всички домоуправители на територията на район "Подуяне", като същите следва да проверят и секция "Спам".Анкета


Уважаеми съграждани, нуждаем се от вашето мнение! Какво да бъде изградено на площта на ул. „Клисура“ между Народно читалище „Иван Вазов 1912“ и 24 СУ „П. К. Яворов“ (бившият летен бар).
  • Зона за отдих
    (43%, 1809 Гласове)
  • Детска площадка
    (17%, 718 Гласове)
  • Градинка за разходка на кучета
    (40%, 1700 Гласове)
Архив Анкети
© 2020 Столична община район “Подуяне”. Всички права запазени.