Фестивал „My Sofia. Youth with causes”/“Моята София. Младите с каузи“ от 12 до 14 август

Фестивал „My Sofia. Youth with causes”/“Моята София. Младите с каузи“ от 12 до 14 август

Фестивал „My Sofia. Youth with causes”/“Моята София. Младите с каузи“ от 12 до 14 август

От 12 до 14 август 2022 г., в новооткритото пространство Agora, в непосредствена близост до ВЕЦ – Кокаляне, езерото Панчарево, ще се проведе Младежки фестивал „My Sofia. Youth with causes”/“Моята София. Младите с каузи“.

Активностите, част от програмата, са насочени към младите хора на София, техните приятели и семейства. През тази година фестивалът на модерния млад градски човек поставя под светлините на прожекторите четири кампании с кауза: „1000 жерави“, в подкрепа на хората с множествена склероза на фондация „МС – Мога Сам“; „Разкриваме, спасяваме, защитаваме - отговорна грижа за животните" на фондация „Четири лапи“; кампания за превенция употребата на наркотични вещества на Превантивно-информационен център по проблемите на наркоманиите към Столична община и капания за превенция на психичното здраве на фондация „Анимус“.

Програмата предвижда открити тренировки по йога, зумба и пилатес; суинг танци, демонстрации по брейк, баскетбол 3 х 3, както и уроци по кану-каяк и академично гребане. И още - ателиета за рисуване, арт работилници, мобилна библиотека и др. На 12 август, Милица Гладнишка с Мишо Йосифов - секстет и Васил Спасов (пиано) ще забавляват аудиторията с проекта „Като на кино“, с филмова и анимационна музика. В събота, на 13 август, DJ парти и огнено шоу очаква всички почитатели на електронната музика.  

За най-малките посетители, организаторите са се погрижили с разнообразни ателиета и работилници с Иван Яханджиев, Circle of Singing and Swinging – открит урок по пеене от училище за певци D STARS; Ателие "Парцалени бижута" или как да превърнем старите дрехи в красиви накити и др.

Фестивалът е с вход свободен. Организатор е Столична община по повод Европейската година на младежта и 12 август – Международния ден на младите хора. 

Цялата програма на фестивала можете да видите тук: Анкета


Уважаеми съграждани, нуждаем се от вашето мнение! Какво да бъде изградено на площта на ул. „Клисура“ между Народно читалище „Иван Вазов 1912“ и 24 СУ „П. К. Яворов“ (бившият летен бар).
  • Зона за отдих
    (43%, 1809 Гласове)
  • Детска площадка
    (17%, 718 Гласове)
  • Градинка за разходка на кучета
    (40%, 1700 Гласове)
Архив Анкети
© 2020 Столична община район “Подуяне”. Всички права запазени.